GRATIS MEER POWER EN OP DE HOOGTE BLIJVEN? CADEAUTJE! 8 POWERTIPS VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

GRATIS MEER POWER EN OP DE HOOGTE BLIJVEN? CADEAUTJE!
8 POWERTIPS VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

Coachingsprogramma ‘Jouw Toppositie? Waag de sprong!’

Wil jij ook:

 

 • Wil je beter je talent of kwaliteiten over het voetlicht brengen en je comfortabel voelen in de spotlight?
 • Meer in de belissersrol terecht komen? C.q. kunnen bijsturen als jij niet betrokken wordt, in je werk of bij een beslissing?
 • Je plek durven claimen temidden van anderen?
 • Leiding durven nemen/de leider kunnen zijn zonder de angst als 'te bitchy' te worden gezien?

Dan is dit coachingsprogramma precies voor jou.

Tijdens het programma gaan we de '4 POWERGAPS' te lijf die vrouwen afhouden van hun Grote Spel.  We gaan ook in op jouw persooonlijke situatie(s) en we scouten naar die ene situatie die voor jou het meest het verschil kan maken.

Wat betekent, dat als jij die situatie overwint, je een grote (carriere) sprong kan gaan maken.

Event

Coachingsprogramma voor ambitieuze vrouwen met lef

Voor wie is dit coachingsprogramma?

Worstel jij met het thema invloed en macht ? Ga je het vaker wel, dan niet uit de weg? Voel je je er ongemakkelijk bij? Heeft je werk en dus carriere daaronder te leiden? In de zin dat je niet je doelen en ambities waarmaakt? Dat je je dromen en idealen wegstopt?

Met als gevolg dat jij als hoogopgeleide, ambitieuze vrouw op weg naar de leuke, gave, goede invloedrijke posities, afhaakt? En je gefrustreerd raakt in je werk en met jezelf, waardoor je niet vooruit komt?

Ben jij ook zo'n vrouw met de nieuwe, ja vernieuwende moedige ideeën, met de echte verbeteringen, de winst voor iedereen, het lef om te veranderen.... Maar laat je het op een bepaald niveau erbij hangen?

Ben je ook nog bezig om daarnaast ouderschap, kinderen en carrière zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen? En heel karwei! Waarbij je ambities vaak het onderspit delven.

Zie je dat mannelijke collega’s wel sprongen maken, terwijl jij net zo of zelfs beter geschikt bent voor die topfunctie of toppositie? Baal je vervolgens ook ontzettend als je erachter komen dat een collega wel die toppositie of baan krijgt waarvan je domweg weet: ‘Ik ben daar echt veel beter voor geschikt!’

Om dan met lede ogen toe te zien welke besluiten deze persoon neemt met welke ideeën…Of stoort het je ontzettend toen je erachter kwam hoeveel meer je (mannelijke) collega’s verdienen, voor hetzelfde werk?

Hou jij je eigen ontwikkeling af in je leven, neem je lief voor veel minder voor jezelf; in termen van geld, invloed, impact? Of ben je (al een tijdje) aan het  onderpresteren of opbranden? Lag je al eens eraf met een bore-out of wellicht burn-out?

Dit is funest. Voor je zelfverzekerdheid, je vertrouwen in jezelf. Dit kan je werk en je persoonlijke relatie(s) in je gezin op het spel zetten...en jouw algehele welzijn dus teniet doen. Stop hier!

Daar hoeft het helemaal niet toe te komen!

4 POWERGAPS

'De beslissing'

Beslis jij (mee)?

Als ambiteuze vrouw zit je aan tafel - samen met je mannelijke collega's - maar besluit je ook echt mee? En hoe zit dat met de interactie met je leidinggevende, wordt je betrokken? Of is het uitgemaakte zaak? Wil jij meer in de belissersrol terecht komen? C.q. wil je kunnen bijsturen als jij niet betrokken wordt, in je werk of bij een beslissing?

 

de beslissing

'De presentatie'

Sta jij (genoeg) in de spotlights?

Bij het kiezen van de juiste persoon voor een belangrijke zakenpitch, presentatie of promotie binnen het bedrijf...sta jij dan vaker dan je eigenlijk wil, je plek af ? Blijf je liever bescheiden dan voor arrogant door te gaan, ook al brengt het jezelf niet verder? Wil je beter je talent of kwaliteiten over het voetlicht brengen en je comfortabel voelen in de spotlight?

 

de presentatie

'De baas'

Ben je de leider?

Als je senior manager/ leidinggevende/directeur bent of wilt zijn...maar je hebt (nog steeds) angst dat je als 'te bitchy' wordt bestempeld. Want  zelfverzekerheid en zakelijke assertiviteit (agressiviteit) is bij vrouwen vaker een probleem dan een verdienste...Wil jij met gemak en vertrouwen leiding durven nemen/de leider kunnen zijn?

 

de baas

'Vrouwen onderling'

Hoe assertief mag je zijn?

Hoe gaan vrouwen onderling om met elkaar als het gaat om het najagen van hun doelen en ambities? Ondersteunen ze elkaar of is er sprake van concurrentie in de vergaderzaal? Je plek durven claimen temidden van andere vrouwen - hoe werkt dat (voor jou) en wat wil je daarin?

 

vrouwen onderling

Wat gaan we doen?

Wat ga je in het compacte coachingsprogramma ‘Jouw Toppositie? Waag de sprong!’ leren?

Je leert hoe je met veel gemak, voor je eigen idealen en ambities kunt gaan staan. Dit gaat je verder helpen door dat je praktisch gaat oefenen met:

 • je grenzen aangeven
 • assertiviteit inzetten
 • lef tonen
 • je gevoelens uiten i.p.v je emoties tonen
 • jouw waarheid uitspreken
 • onthechten van de hang naar 'lof en kritiek'
 • authentiek(er) communiceren

Je leert en begrijpt na deze dag de wezenlijke elementen van hoe je geest of mindset voor of tegen je werkt:

 • door te begrijpen dat je als mens een 'innerlijke criticus' hebt maar dat vrouwen deze stem 'te hard' hebben staan
 • waardoor vrouwen hun eigen 'innerlijke mentor' moeilijker kunnen horen, die je juist veel meer te bieden heeft !

Op een dieper niveau (lijfelijk) ga je ervaren en voelen dat:

 • dat er 2 verschillende soorten van angst zijn en welke jij te overwinnen hebt om je angst voor 'Groter Spelen' te verslaan
 • er veel plezier zit, in het aangaan van 'het spel' en van spelen (uitproberen, oefenen, mogen falen, lachen en weer doorgaan)

Praktische informatie over het compacte coachingsprogramma ‘Jouw Toppositie? Waag de sprong!’

Het programma vindt plaats in een intieme groep, van 6-8 deelnemers.

We werken in een rustige setting, in een ruimte om tot jezelf te komen. We maken o.a. gebruik van beweging, expressie, en meditatie (op rustgevende muziek).

Tussendoor hebben we een heerlijke lunch met elkaar. Alle dagen zijn verzorgd incl. koffie/thee, lekkers, lunch & een weldadige soep.

Je zult verbaasd zijn hoe voedend het is om echt ruimte te maken voor jezelf en andere vrouwen ook te ontmoeten, rondom de centrale vragen in je werkleven.

En...ik heb ook nog een hele mooie Bonus!

Ssst....Dat blijft een verassing 😉

Start en opzet Coachingsprogramma

Zaterdag 30 Maart, 10:00- 17:00

Dit programma bestaat uit een totaal van 2 livedagen en 2 coachsessies 1-op-1, verdeeld over april t/m eind mei.

Data worden hier bekend gemaakt.

De locaties zijn in Amsterdam
bluebird

Twijfel je...?

Als je twijfelt, vraag dan een telefonisch introductiegesprek aan. Hierin beantwoord ik je vragen en kijken we samen of het programma past bij wat je nodig hebt. Vraag een vrijblijvend gesprek aan via: anna@vrouwenopdevloer.nl dan plan ik een gesprek met je in.