Focus op Jouw Groei, Bepaal je Carrière Strategie

 

Voor vrouwen met ambities en idealen die een dag bewust en actief willen werken aan hun focus, droomdoelen en groeiplannen, in hun ‘tweede deel’ van hun loopbaan.

 

Herken je dit..?

 

  • Zit je in een fase van bezinning over je werk en carrierepad, waardoor heel veel vragen op je af komen, waar geen duidelijke focus uit komt?
  • Of voel je wel waar je heen wilt, maar heb je de neiging om het maar bij het oude te laten, omdat verandering te spannend of moeilijk lijkt?
  • Ga je vaak van plek naar plek (of van klus naar klus) maar ben je op zoek naar jouw unieke lange termijn doel?
  • Heb je het gevoel dat er meer in zit, ongeacht waar je werkt? Dat je vlammetje op een ‘laag pitje’ staat en dat deze de komende jaren helderder mag vlammen?

 

Als 1 van deze punten of meer op jou van toepassing is, dan kom jij waarschijnlijk niet uit bij jouw werkelijke doelen, die je wel hebt en ook echt belangrijk vindt. Dat dit niet lukt - kost ook een stuk meer energie dan je denkt. Voor je het weet pleeg je roofbouw op je energie en motivatie om het anders te gaan doen (en blijf je dus waar je bent)….

 

Maar dat is niet nodig…!

 

Hoe zou het zijn als je weer helemaal gefocused raakt, op jouw (droom) doelen?

Als je je strategie duidelijk en helder krijgt? En zo ook centraal kan stellen op je carrierepad - zodat je stap voor stap komt waar je echt wilt zijn? Hoe zou het zijn om voor je eigen groei te gaan?

 

Het doel van de coachingsdag ‘Focus op Jouw Groei’ is dat je gaat focussen, zodat je je carrierestrategie kan gaan bepalen.

 

Wat levert deze dag jou op?

 

Door de coachingsdag ‘Focus op Jouw Groei’ krijg je het helder hoe je een goede strategie voor je eigen carrière opstelt. En ontdek je welke mindset hiervoor nodig is en welke stappen je kan gaan zetten.

 

  • Je leert hoe je duidelijke keuzes kunt gaan maken; waar je ‘Nee’ kunt gaan zeggen en waar je mee kan stoppen als je stappen vooruit wilt gaan zetten.
  • Je wordt je bewust van de valkuilen die vrouwen met ambities en idealen maken in hun carriere of loopbaan. Je leert ook welke valkuilen je moet vermijden.
  • Je brengt focus aan door keuzes af te wegen en door te voelen welke keuze de juiste is; welke keuzes jouw waarde, rol of positie doet versterken en welke niet.

 

Als je dit hebt verworven, kun je een strategie kiezen; een strategie die je brengt waar je wilt zijn. Bijv een bepaalde rol, of plek in je werkomgeving of een bepaalde positie, die beter bij je past.

 

Je krijgt handvatten zodat je bewust een strategie kiest, die zorgt voor jouw groei.

 

Deze 'focusdag' kan je ook helpen als je je plek, baan of positie wilt herijken. Als je behoefte hebt aan een pas op de plaats in je drukke, hectische leven met werkzaamheden die flink veel energie vragen. Waardoor het niet vanzelfsprekend is, dat jij voor je eigen groei tijd, ruimte en aandacht maakt.

Deze dag is niet geschikt als je niet van plan bent iets te gaan ondernemen aan je carriere, of als je niet bereid bent met jezelf aan de slag te gaan en jezelf buiten je 'comfort zone' te plaatsen.

 

Hoe ziet de dag eruit?

 

Deze coachingsdag laat je focussen op jouw groei. De coachingsdag vindt plaats met een kleine groep vrouwen. Je werkt aan jou doelen, samen met vrouwen die dit ook willen en die focus, aandacht en ruimte voor zichzelf belangrijk vinden. Die zin hebben om hun groeifocus / groeistrategie aan te pakken!

Van te voren ontvang je alvast een inspirerende opdracht. Op de dag zelf wisselen we actieve schrijf en doe opdrachten uit met reflectie en interactie.

Je gaat naar huis met een berg zelfinzicht en je eigen focus, voor je nieuwe stappen op weg naar je droomdoel.

 

Data

 

De coachingsdag vindt i.v.m. de coronamaatregelen online plaats.

De ONLINE dag is van 10-16:00 met gezamenlijke delen (online) en delen die je individueel kan doen (offline).

 

LET OP: nieuwe data komen eraan! Meld je aan op de nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te blijven. 

 

Investering

De investering voor deze workshop bedraagt i.v.m. de coronamaatregelen tijdelijk

€ 47,-. Voor mensen die via jou mee komen naar deze dag is er een fijne ‘partner’ prijs. Degene die meekomt betaalt eenmalig € 27,-.

 

Ik zie ernaar uit jou te ontmoeten, om over jouw ambities en idealen te horen en je te helpen bepalen wat jou groeistrategie is….met volledige focus op jouw groei.