GRATIS MEER POWER EN OP DE HOOGTE BLIJVEN? CADEAUTJE! 8 POWERTIPS VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

GRATIS MEER POWER EN OP DE HOOGTE BLIJVEN? CADEAUTJE!
8 POWERTIPS VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

Events, Training, Coaching

Jij hebt doelen en ambites - een visie die je wilt neerzetten. Je hebt daar geld, middelen, draagvlak en tijd voor nodig. Wat wil je bereiken? Hoe ziet jouw ideale positie eruit? Durf jij een Groter Spel te spelen? 

Kies uit de volgende 3 mogelijkheden om te groeien naar jouw ideale 'top'positie. Of dit aan de onderhandelingstafel is, of dit jij toe bent aan een echte nieuwe positie.

Workshop 'Behaal jouw doelen in moeilijke gesprekken'

Behaal jij jouw doelen in moeilijke gesprekken? Vind je het lastig om voor jezelf te onderhandelen? Deze workshop is voor vrouwen die voelen dat ze zichzelf steviger willen neerzetten in moeilijke, lastige, uitdagende gesprekken. En willen leren hoe ze er meer uit kunnen halen.

Behaal jouw doelen in moeilijke gesprekken

Moeilijke gesprekken zijn vaak gesprekken waar een component van onderhandeling in zit. Veel vrouwen vinden onderhandelen lastig, als het om hunzelf gaat (vaak voor een ander of 'de zaak' niet).

Welke strategieën of tactieken zet jij -bewust of onbewust- in om jouw doelen te behalen?

Behaal je deze vaak? Zou je vaker en met meer gemak deze doelen willen behalen? Steviger aan tafel zitten? Niet afgeleid worden door bepaalde triggers, of emoties? Jouw overtuigingen onder de loep nemen over wat er voor jou mogelijk is in de ‘onderhandelingsruimte’?

Gesprekken oefenen

Dat wat jij lastig of moeilijk vindt om te doen of zeggen in gesprekken, kun je in deze workshop gaan oefenen.

Wil jij dat ook? Kies dan voor de Workshop 'Hoe behaal je jouw doelen in moeilijke gesprekken?

VoV-rode-jurk-300x250

Coachingsdag 'Focus op Jouw Groei'

 

Hoe zou het zijn als je weer helemaal gefocused raakt, op jouw (droom) doelen? Zodat je ook je strategie goed kan bepalen en je eigen groei mogelijk maakt? Zodat je stap voor stap komt waar je echt wilt zijn?

Focus op Jouw Groei

Door deel te nemen aan de coachingsdag ‘Focus op Jouw Groei’ kun je deze vragen gaan beantwoorden - in 1 dag dus!

Je ervaart in deze dag waar je ‘Ja’ tegen wilt zeggen en waar je ‘Nee’ tegen kunt gaan zeggen.

Hoe je de werkplek of positie bereikt die het beste bij je past. Waar je energie van krijgt. Hoe je focus aanbrengt en een strategie kiest, waardoor je je eigen groei mogelijk maakt.

Je komt er ook achter wat de obstakels zijn die nog voor je liggen en met welke strategie(en) je deze uit de weg kan ruimen.

Wil jij dat ook? Doe dan mee aan 1 van de 'focusdagen' en zet je doelen weer op scherp!

VoV-female-boss-300x250

Coaching programma 'Verdienen Wat Je Waard Bent'

Verdien jij wat je waard bent? Kom je al een tijdje niet vooruit op jouw positie, terwijl je zoveel ambities en ideeën hebt? Ben je al een tijd aan het overwerken - overpresteren - of juist onderpresteren?  Werk je eigenlijk onder je kunnen, onder je niveau? 

Verdienen Wat Je Waard Bent

Wil je beter je talent of kwaliteiten over het voetlicht brengen en je comfortabel voelen in de spotlight?

Dit programma is voor als je jezelf met meer gemak en lichtheid wilt kunnen profileren of presenteren. Voor als je zelfverzekerd wilt kunnen gaan staan achter jou ideeën en meningen. Bijv in een vergadering of tijdens een pitch, bijv bij een klant of opdrachtgever.

Ook voor als je meer in de beslissersrol terecht wilt komen. Bijv als je wilt kunnen bijsturen als jij niet betrokken wordt, in je werk of bij een beslissing. Wat kan je doen, als je wordt 'overgeslagen' bijv. of genegeerd? Als je emotioneel getriggerd wordt?

Of wil je (meer) leiding durven nemen? Wil je assertiever zijn en effectiever in je communicatie in wat je van anderen wilt of verlangt?

Wil je goed en effectief voor jezelf onderhandelen en jezelf een goede positie geven? 

Wil je goed om kunnen gaan met lastige/moelijke/gecomplicieerde situaties en relaties, met 'politike spelletjes' op een manier dat je niet helemaal leegloopt en je eigen energie juist behoudt?

Wil jij dit ook? Dan kan het coaching programma ‘Verdienen wat je waard bent’ interessant voor jou zijn.

Vrouwen op de Vloer
events & workshops voor vrouwen van nu

GALLERY

Vrouwen op de Vloer - Impressie van de events! Foto's gemaakt door Annelien Nijland @ANfotograafutrecht