GRATIS MEER POWER EN OP DE HOOGTE BLIJVEN? CADEAUTJE! 8 POWERTIPS VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

GRATIS MEER POWER EN OP DE HOOGTE BLIJVEN? CADEAUTJE!
8 POWERTIPS VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

Meer Vrouwen op de Vloer!

Events, Training, Coaching om Groter te Spelen

Hoe ziet jouw Groter Spel eruit? Wat wil je bereiken? Kies uit de volgende 3 uitdagingen. Groei en overtref jezelf!

Online training & community

In de online training leer alles over je 'innerlijke Criticus' en waarom de criticus zo'n essentiele rol heeft in spelen van een groter spel. Bevrijd je innerlijke Mentor! Leer naar die stem van binnen te luisteren - je weet dat die er is. Wissel uit met anderen, leer van hoe zij met de criticus omgaan.

Ga voor de online training in combinatie met de besloten community en claim je plek op de vloer.

VoV-rode-jurk-300x250

Coachingsdag, online training & community

Op een Groter Spelen event ga je met mij en de andere deelnemers ontdekken op welke momenten in je leven je Groter wil Spelen. We gaan onderzoeken naar hoe je het anders zou kunnen en willen doen. Dit is jouw, eigen, veilige testruimte. Hierna kom je steviger, helderder, in je drivers-seat en weet je wat je in de praktijk anders wil en hoe je dat kan doen.

Ga voor de combinatie van online training 'Bevrijd je innerlijkje Mentor', plus de besloten community en deelname aan het 'Groter Spelen' Event.

Ga jij ook groter spelen?

VoV-female-boss-300x250

Persoonlijke coaching, groepscoaching, online training & community

Als je bij een 'Groter spelen' event gaat ervaren en begrijpen hoe jij in jouw Groter Spel kan spelen en je wil dit in de praktijk brengen - dan kan ondersteuning erg welkom. Ik ben er voor je, je krijgt persoonlijke coaching voor jouw Groter Spel doel.

Dit zijn 3 coachingscalls per skype of telefoon. Ook krijg je de online training 'Bevrijd je innerlijke Mentor' waarmee je wat je hebt gevoeld en ervaren, kan intergreren met je lessen over de innerlijke criticus. Je mag me altijd mailen en vragen stellen, voor de periode van dit coachingstraject (3 maanden).

Ga voor de persoonlijke coaching, de Groter Spelen coachingsdag, online training en de besloten community. Zet gelijk maar grote stappen op de vloer!

Vrouwen op de Vloer
events & workshops voor vrouwen van nu

GALLERY

Vrouwen op de Vloer - Impressie van de events! Foto's gemaakt door Annelien Nijland @ANfotograafutrecht