GRATIS MEER POWER EN OP DE HOOGTE BLIJVEN? CADEAUTJE! 8 POWERTIPS VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

GRATIS MEER POWER EN OP DE HOOGTE BLIJVEN? CADEAUTJE!
8 POWERTIPS VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

Events, Training, Coaching

Jij hebt doelen en ambites - een visie die je wilt neerzetten. Hoe ziet jouw Groter Spel eruit? Wat wil je bereiken? Kies uit de volgende 3 uitdagingen. Groei en overtref jezelf!

VIP training 'Bereik jouw 'top'positie in 1 dag

Een ambitieuze vrouw die met gemak mensen, middelen en partijen binnen haalt die ze nodig heeft? Die veel geld verdient op basis van haar echte waarde? Een organisatie of bedrijf heeft die haar precies geeft wat ze nodig heeft..?

Wat is het geheim?

Het grote kenmerk van deze vrouwen is dat ze weten en geleerd hebben hoe ze om kunnen gaan met macht en invloed verkrijgen en wat voor hun goed werkt; wat bij hen past.

Ze weten precies hoe ze kunnen onderhandelen, hoe ze zich kunnen profileren en positioneren.

Ze hanteren ze een manier van werken in spannende en lastige situaties, die hen veel minder moeite en energie kost. Werken op hun topposite doen zij ook nog eens met gemak en plezier – en juist niet met ‘nog harder werken’!

Wil jij dat ook? Kies dan voor de Trainingsdag Bereik jouw 'top'positie

VoV-rode-jurk-300x250

Compact Coaching programma 'Jouw toppositie: Waag de sprong'

Op een Groter Spelen event ga je met mij en de andere deelnemers ontdekken op welke momenten in je leven je Groter wil Spelen. We gaan onderzoeken naar hoe je het anders zou kunnen en willen doen. Dit is jouw, eigen, veilige testruimte. Hierna kom je steviger, helderder, in je drivers-seat en weet je wat je in de praktijk anders wil en hoe je dat kan doen.

Ga voor de combinatie van online training 'Bevrijd je innerlijkje Mentor', plus de besloten community en deelname aan het 'Groter Spelen' Event.

Ga jij ook groter spelen?

VoV-female-boss-300x250

Persoonlijke jaarprogramma 'Jouw toppositie? Maak het waar'

Als je bij een 'Groter spelen' event gaat ervaren en begrijpen hoe jij in jouw Groter Spel kan spelen en je wil dit in de praktijk brengen - dan kan ondersteuning erg welkom. Ik ben er voor je, je krijgt persoonlijke coaching voor jouw Groter Spel doel.

Dit zijn 3 coachingscalls per skype of telefoon. Ook krijg je de online training 'Bevrijd je innerlijke Mentor' waarmee je wat je hebt gevoeld en ervaren, kan intergreren met je lessen over de innerlijke criticus. Je mag me altijd mailen en vragen stellen, voor de periode van dit coachingstraject (3 maanden).

Ga voor de persoonlijke coaching, de Groter Spelen coachingsdag, online training en de besloten community. Zet gelijk maar grote stappen op de vloer!

Vrouwen op de Vloer
events & workshops voor vrouwen van nu

GALLERY

Vrouwen op de Vloer - Impressie van de events! Foto's gemaakt door Annelien Nijland @ANfotograafutrecht