GRATIS MEER POWER EN OP DE HOOGTE BLIJVEN? CADEAUTJE! 8 POWERTIPS VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

GRATIS MEER POWER EN OP DE HOOGTE BLIJVEN? CADEAUTJE!
8 POWERTIPS VOOR AMBITIEUZE VROUWEN

Events, Training, Coaching

Jij hebt doelen en ambites - een visie die je wilt neerzetten. Je hebt daar geld, middelen, draagvlak en tijd voor nodig. Wat wil je bereiken? Hoe ziet jouw ideale positie eruit? Durf jij een Groter Spel te spelen? 

Kies uit de volgende 3 mogelijkheden om te groeien naar jouw ideale 'top'positie. Of dit aan de onderhandelingstafel is, of dit jij toe bent aan een echte nieuwe positie.

VIP dag 'Bereik jouw 'top'positie in 1 dag

 

Je droomt of zinspeelt op ander werk, een andere plek of positie. Of je wilt een belangrijk gesprek voeren die voor jou toekomst belangrijk is. Hoe voer je het gesprek zo, dat jij het meest kan bereiken? Een gesprek dat kan leiden tot jouw ideale 'plek' of 'top'positie?

Wat is de VIP Dag?

De VIP dag is als een exclusieve pressure cooker die ervoor zorgt dat jij je niet meer gaat laten afleiden van jouw ideale baan, positie, of doel.

Dat wat jij zo moelijk vindt om te doen of zeggen in gesprekken kun je deze dag gaan oefenen; je leert om gaan met spanningen (lichamelijk en geestelijk) en je ervaart dat dat gemakkelijker wordt, totdat je met plezier spannende gesprekken voert. Bijv gesprekken over jouw positie, jouw kunnen, jouw waarde...en jouw verdiensten!

Wil jij dat ook? Kies dan voor de Trainingsdag Bereik jouw 'top'positie

VoV-rode-jurk-300x250

Compact Coaching programma 'Jouw toppositie: Waag de sprong'

Een ambitieuze vrouw die met gemak mensen, middelen en partijen binnen haalt die ze nodig heeft? Die veel geld verdient op basis van haar echte waarde? Een organisatie of bedrijf heeft die haar precies geeft wat ze nodig heeft..?

Op een Groter Spelen event ga je met mij en de andere deelnemers ontdekken op welke momenten in je leven je Groter wil Spelen. We gaan onderzoeken naar hoe je het anders zou kunnen en willen doen. Dit is jouw, eigen, veilige testruimte. Hierna kom je steviger, helderder, in je drivers-seat en weet je wat je in de praktijk anders wil en hoe je dat kan doen.

Ga voor de combinatie van online training 'Bevrijd je innerlijkje Mentor', plus de besloten community en deelname aan het 'Groter Spelen' Event.

Ga jij ook groter spelen?

VoV-female-boss-300x250

Persoonlijke jaarprogramma 'Jouw toppositie? Maak het waar'

Als je bij een 'Groter spelen' event gaat ervaren en begrijpen hoe jij in jouw Groter Spel kan spelen en je wil dit in de praktijk brengen - dan kan ondersteuning erg welkom. Ik ben er voor je, je krijgt persoonlijke coaching voor jouw Groter Spel doel.

Dit zijn 3 coachingscalls per skype of telefoon. Ook krijg je de online training 'Bevrijd je innerlijke Mentor' waarmee je wat je hebt gevoeld en ervaren, kan intergreren met je lessen over de innerlijke criticus. Je mag me altijd mailen en vragen stellen, voor de periode van dit coachingstraject (3 maanden).

Ga voor de persoonlijke coaching, de Groter Spelen coachingsdag, online training en de besloten community. Zet gelijk maar grote stappen op de vloer!

Vrouwen op de Vloer
events & workshops voor vrouwen van nu

GALLERY

Vrouwen op de Vloer - Impressie van de events! Foto's gemaakt door Annelien Nijland @ANfotograafutrecht